Haberler

Vali Odabaş'tan Belediye Başkanı Memiş'e Veda Ziyareti

Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş’e veda ziyaretinde bulundu.

Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan ve Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş'e veda ziyaretinde bulundu.

Bir süre Belediye Başkanı Memiş ile sohbet eden Vali Odabaş, Bayburt'ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğunu dile getirdi.

Türkiye'nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren Vali Odabaş, Bayburt'tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi. Belediye Başkanı Memiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Odabaş'ın Bayburt'ta başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Odabaş'a yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanı Memiş, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Odabaş Bayburt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title