Haberler

Vali Hatipoğlu Edremit'te Yatırımları İnceledi

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Edremit İlçesindeki Yatırımları Yerinde İnceledi.

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Edremit ilçesindeki yatırımları yerinde inceledi.

ESİAD'ın açılış töreni için ilçeye gelen Vali Selahattin Hatipoğlu, Kaymakam Şefik Aydın, Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar ve Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kurucu Müdürü Dr. Edip Özkoç'u da yanına alarak yatırımları gezdi. İlk olarak, Edremit Belediyesi tarafından kısa sürede yapımı tamamlanan Avrupa standartlarına sahip Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi binasına giden Vali Hatipoğlu bilgi aldı. Dr. Edip Özkoç, binanın personel ihtiyacı hariç başka bir eksiğinin bulunmadığını söyledi. Hastane binasına hayran kaldığını ifade eden Vali Hatipoğlu, binanın özel hastanelerden bile güzel olduğunu söyleyerek sağlık müdürünü telefonla aradı. Sağlık müdürüne Edremit Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin personel durumunu sorun Selahattin Hatipoğlu, acilen personel atamalarının gerçekleştirilmesi ve hastanenin faaliyete sokulması talimatını verdi.

Daha sonra Edremit Belediyesi'nin kısa sürede kapa inşaatını bitirdiği TBMM modeli yeni belediye hizmet binasını inceleyen Vali Hatipoğlu'na Başkan Yunus Bozbey bilgi verdi. Bozbey'e, Balıkesir'in en büyük ve en modern belediye binasını yaptığı için teşekkür ederek katları gezen Hatipoğlu, Edremit Körfezi'ne yakışır yatırımlar yapıldığını vurguladı. Zaman zaman espriler yapan Hatipoğlu, son olarak yeni adliye binası ve adliye lojmanları inşaatlarını inceledi.

Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar'dan bina ile ilgili bilgiler alan Vali Hatipoğlu, binanın kısa sürede hizmete açılması için gerekenlerin yapılması talimatını verdi. Eski adliye binalarında adli tabip olmadığını ifade eden Başsavcı Konuklar, yeni binada ortalama 3 doktor ve personelin hizmet verebilmesi için tüm imkanların sağlandığını ve bundan sonra gözaltındaki ve tutukluların doktor raporu için hastanelere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.

(SŞ-MŞ) 10.06.2008 18:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title