Haberler

Vali Güvenç Turgutlu'yu Ziyaret Etti

Manisa'ya Yeni Atanan Vali Celalettin Güvenç, Turgutlu İlçesinde Bazı Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu.

Manisa'ya yeni atanan Vali Celalettin Güvenç, Turgutlu ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Turgutlu'da ilk olarak Halil Kale Fen Lisesi'nin öğrenci yurdu inşaatını inceleyen Vali Celalettin Güvenç daha sonra Kaymakamlığı ziyaret etti. Vali Güvenç burada Kaymakam Sadettin Kalkan, Garnizon Komutanı Nazif İzgi, daire müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakam Kalkan'ın sinevizyon eşliğinde bir brifing verilmesinin ardından Vali Güvenç ilçenin sorunları hakkında bürokratlardan bilgi aldı.

Ziyaretlerini değerlendiren Vali Güvenç, "İlçemizle ilgili verilen bilgilerde rakamlar umut verici. Alt yapı eksiklikleri büyük ölçüde tamamlanmış. Köy alt yapısından, içme suyundan, kanalizasyondan bahsedilmedi. Bunların hepsi tamamlanmış, çözüme kavuşturulmuş bir ilçede yaşıyoruz. İhracat, tarım ve sanayinin olduğu bir ilçedeyiz. Yapılacak iş birlik ve beraberliği muhafaza ederek daha iyiyi yakalamaktır. Gelişmenin, ilerlemenin sınırı yoktur. Mutlaka sanayicimizin ve tarım sektörümüzün sorunları vardır, bunlara çözüm bulmaya çalışarak çıtayı daha da yükseklere çıkarmanın gayreti içerisinde olunmalıdır. Bu kentin yöneticileri de toplumsal gelişime öncülük etmelidir." dedi.

Turgutlu'ya kurulması planlanan kameralı kent güvenlik sistemi (MOBESE) için 50 bin YTL destek sözü veren Vali Celalettin Güvenç, daha sonra diğer ilçeleri ziyaret etmek üzere Turgutlu'dan ayrıldı.

(İU-ÖA) 24.05.2008 13:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title