Haberler

Vali Ecan Topaca: "Kocaeli Sadece Sanayi Kenti Değil"

Bu yıl Kandıra'da ilki gerçekleşecek olan 1'inci Kandıra Çiftçi Şenliği'nin çalışmaları devam ediyor.20 Mayıs Pazar günü yapılacak olan etkinlik için oluşturulan heyet dün Vali Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 20 Mayıs'ta yapılacak çiftçi şenliğine davet eden kandıralı heyete hitaben yaptığı konuşmada, "Kocaeli sadece sanayi kenti değil, aynı zamanda tarımın da yapıldığı bir şehirdir" dedi

Bu yıl Kandıra'da ilki gerçekleşecek olan 1'inci Kandıra Çiftçi Şenliği'nin çalışmaları devam ediyor. 20 Mayıs Pazar günü yapılacak olan etkinlik için oluşturulan heyet dün Vali Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. Topaca'yı ziyaret eden heyet, bir gün sürecek ve birbirinden güzel etkinliklerin yapılacağı şenliğe davet etti. Şenliğin öneminden bahseden Topaca ise, "Kocaeli sadece sanayi değil, aynı zamanda bir tarım şehirdir" dedi.

Topaca'ya yapılan ziyarete, Büyükşehir Tarım ve Hayvancılık Şefi Temel Fidan, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, muhasip üye Erdal Ketin, Muammer Özmenek, Kandıra Çevre ve Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Erol Ölmez, MARKA adına Ahmet Yazıcı ve Kandıra GİOSB Müdürü Hamit Eroğlu katıldı. Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Erol Ölmez, 20 Mayıs'ta yapılacak şenliğin büyük ses getireceğini söyledi.

Şenlikten bahseden Ölmez, 60 yaş üzeri erkek ve 50 yaş üzeri kadınların yarışacağı çuval yarışması, koyun kırpma, yoğurt yeme, dart, mancarlı pide ve halat çekme gibi yarışmaların gün içinde yapılacağını söyledi. Vali Topaca ise, tarımda asıl zenginliğin ürünleri diğer ülkelere satılması ile olacağını söyleyerek, "Devlet her alanda tarımı desteliyor. Kocaeli sadece sanayi kenti değil aynı zamanda tarımın da yapıldığı bir şehirdir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Topaca Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title