Haberler

Vali Buyuran'dan Yol Yapım Çalışmalarına İnceleme

Aksaray'da Köy-des Projesi Çerçevesinde Yapılan Yollarda Daha Önce İnceleme Yapan ve Bozuklukları Tespit Ederek Yapılması Talimatını Veren Vali Sebati Buyuran Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Aksaray'da KÖY-DES projesi çerçevesinde yapılan yollarda daha önce inceleme yapan ve bozuklukları tespit ederek yapılması talimatını veren Vali Sebati Buyuran asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

KÖY-DES kapsamında yapılan yolların büyük bir bölümünde çeşitli sıkıntıların yaşanması üzerine Aksaray Valisi Sebati Buyuran yollarda incelemeler yapmaya başladı. Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ali İnlek, Emniyet Müdürü Sabri Yakar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Baysal'ında katıldığı bir geziyle Yanlızceviz, Karakuyu, Pönekler, Ozancık ve Bebek Köy yollarındaki çalışmalarını inceleyen Vali Buyuran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer'i uyardı. Çalışmaların her anının denetlenmesi talimatını veren Vali Buyuran, "Yapılan yolların tekniğine uygun olarak yapılması için denetimleri arttıracağız. Tekniğine uygun olarak yapılan yollarda bozulmaların olması mümkün olmayacaktır" dedi.

Bazı köylerde vatandaşlarla da sohbet eden Vali Sebati Buyuran'a köylülerin büyük bir kısmı yolların kısa sürede bozulması nedeniyle şikayette bulundu. Son bir hafta içinde yollarda ikinci defa inceleme yapan Vali Buyuran'ın sorunun çözümü için kendisinin incelemeler yapmaya başlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

(HÇ-İP)

28.07.2007 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title