Haberler

Uzunköprü Devlet Hastanesi'nin Menopoz Okulu Hizmeti

Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde faaliyet gösteren Menopoz Okulu hizmetinin devam ettiği, kadınların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde faaliyet gösteren Menopoz Okulu hizmetinin devam ettiği, kadınların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Basın ve İletişim Birimi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde faaliyet gösteren menopoz okulu eğitimine büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Açıklamada, "Menopoz okulunda, menopoz öncesi ve sonrası dönem hakkında genel bilgi, karşılaşılan sorunlar ve tedavi yöntemleri olmak üzere ayrıntılı bilgiler yer alır. Ayrıca menopoz okulunda uygulamalı eğitimlere de sıkça yer verilir. Menopoz okulunda, kadın doğum uzmanları, ebe ve hemşireler, diyetisyenler, fizyoterapistler tarafından menopoz eğitimi verilir. Hastanenin ek binasında her Salı düzenli olarak eğitime devam edilmektedir. Eğitimi bitiren katılımcılara ise "Menopoz Eğitimi Katılım Belgesi" verilmektedir" denildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uzunköprü Devlet Hastanesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title