Haberler

Urfa'da KOBİ'ler Kümelenme Modeli İle Büyüyecek

Güncelleme:

Ekonomi Bakanlığı KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi çerçevesinde Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın koordinesiyle Şanlıurfa'da Kobilere kümelenme modeli aktarıldı.

Tekstil, elektrik makinaları, yapı malzemeleri, kuyumculuk, gıda imalatı, turizm, sulama ekipmanları, tarım makineleri gibi Şanlıurfa'da kümelenme potansiyeli olan sektörlerde iştigal eden firma temsilcilerine yönelik ve Ekonomi Bakanlığı'nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Programı (URGE) Destekleri ile Bölgedeki Sektörlerin Destek Programından Yararlanabilmesi için Yol Haritası belirlenmesi konularında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ŞUTSO'da yapıldı.

Barış Cihan Başer ve Hatice Şafak Ergün kümelenme ve Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) destekleri ile ilgili sunum gerçekleştirdi ve sunumun ardından işadamlarının sorularını cevapladı. ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, Meclis Üyeleri, Mehmet Erdem, Ahmet Sambur, Reşat Karadeniz, Mehmet Günak, Karacadağ Kalkınma Ajansı Uzmanlarından Mustafa Elhasoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat ile işadamları katıldı.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ekonomi Bakanlığı Karacadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title