Haberler

Ufuk Yörük Köy Köy Geziyor

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, gittiği yerlerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, gittiği yerlerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Yörük önceki akşam da Tulum ve Naime köylerine giderek, buradaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy programına Tulum Köyü'nden başlayan Ufuk Yörük, köy kahvehanesinde muhtar ve köylü vatandaşlarla bir araya geldi. Yörük'ü dinlemek için köy kahvehanesinde toplanan köylü kadınlarla sohbet eden CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "En çok söz hakkı kadınlarımızda olacak. Çünkü bir köyün, bir beldenin, bir ilçenin sorunlarını, sıkıntılarını en iyi kadınlarımız bilir. Aziz Kocaoğlu'nun da desteği ile köylerimizi kalkındıracağız. Biz yerelde kalkınmayı Aziz başkanımızdan öğrendik. 30 Mart'tan sonra belediyeye bağlanacak olan köylerimizde büyük bir kalkınma atağı yapacağız. Yerelde kalkınma köylerimizden başlayacak" dedi.

MECLİS ÜYELERİ HALKA TANITILDI

Tulum'un ardından Naime'ye giden CHP heyeti, köy meydanında yüzlerce vatandaş ile bir araya geldi. Ufuk Yörük, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında Naimeli vatandaşlara bilgi verdi. Köy ziyaretine belediye başkanı İsmail Uygur ve CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar da katıldı. CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, belediye meclis üyelerini tek tek sayarak, 30 Mart yerel seçimlerinde partisine destek istedi. Burada da bir konuşma yapan Ufuk Yörük, "Öncelikli projelerimiz sizlerden gelecek talepler olacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akpınar Torbalı Yerel Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title