Haberler

Ufuk Yörük'e Karakuyu'da Görkemli Karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında destek ve tanıtım gezilerine devam eden CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük önceki akşam da Karakuyu’daydı. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yörük’ü kalabalık bir kadın grubu karşıladı.

Seçim çalışmaları kapsamında destek ve tanıtım gezilerine devam eden CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük önceki akşam da Karakuyu'daydı. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yörük'ü kalabalık bir kadın grubu karşıladı.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük önceki akşam Karakuyu'yu ziyaret etti. Kahvehanede vatandaşları ziyaret eden Yörük'ü kalabalık bir kadın grubu karşıladı. Hem köylerinin taleplerini, hem de köyde yaşadıkları sorunları anlatan kadınlar, çözüm için Ufuk Yörük'ten söz aldılar. Ufuk Yörük'e ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve Belediye Başkanı İsmail Uygur da eşlik etti.

"ABLALARIM, TEYZELERİM, ANNELERİM"

Karakuyu'da yaşanan sıkıntıların bilincinde olduklarını belirten Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Burada siz değerli ablalarım, teyzelerim, annelerimi görünce ne kadar mutlu olduğumu ifade edemem. Karakuyu'da yaşadığınız sıkıntıları, belediyeden ve bizlerden beklentilerinizi biliyoruz. Özellikle altyapı, yol ve kanalizasyon konusunda sizlerin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz ve başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Şu anda Karakuyu'da belediye olarak bir paket arıtma tesisi inşa ediyoruz. O tamamlandığında Karakuyu'muzun yol ve kanalizasyon sorunu çözüme kavuşmuş olacak" dedi.

UYGUR ENGELLEMELERİ ANLATTI

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük'ün Karakuyu ziyaretinde Belediye Başkanı İsmail Uygur da kendisine eşlik etti. Karakuyu'da yaşadıkları engellemeleri anlatan Uygur, "Karakuyu'da bir okul sıkıntısı var, İl Özel İdaresi yapacak dediler, verin biz yapalım dedik yok ihalesini yapacağız dediler. İl Özel İdaresi 2 ay sonra kapanacak, 2 ayda ihale bile yapamayacaklar, Karakuyu'da yapılamayan okul tamamen İl Özel İdaresi'nin beceriksizliğidir" dedi.

"PAKET ARITMA YAPTIK"

Karakuyu'da bir engellemenin de altyapı ve kanalizasyon konusunda yaşandığını anlatan Uygur, "Kanalizasyonu projede arıtma tesisine bağlayamazsak kanunen çalışma başlatamayız. Torbalı'da iki tane dev arıtma tesisimiz var ama karayolundan geçmek zorundayız. Defalarca bölge müdürlüğüne başvuru yaptık ama bize geçiş hakkı vermediler, bu hizmeti engellediler. Biz de şimdi paket arıtma tesisi ile bir çözüm ürettik. Tesis tamamlandığında Karakuyu'nun hem altyapısını, hem kanalizasyonunu hem de yollarını yapacağız" diye konuştu.

"UFUK ARKADAŞIMIZ HİZMETLERE DEVAM EDER"

Kendisi başkan olmasa bile Ufuk Yörük'ün belediye hizmetlerini sürdüreceğini söyleyen Başkan Uygur, "Biz yine buradayız, yine Torbalı'da olacağız. Ben belediye başkanı olmasam bile Ufuk Yörük arkadaşımız belediye hizmetlerini devam ettirecektir. Zaten bugüne kadar yaptığımız tüm hizmetleri bir ekip olarak yaptık. Bu ekip içinde bu hizmetleri devam ettireceğine inandığımız Ufuk Yörük arkadaşımızı aday olarak uygun gördük. Genel Merkezimiz de onayladı, biz de adayımızın yanındayız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akpınar İsmail Uygur Karakuyu Torbalı Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title