Haberler

TÜTEV'den Mevlid Kandili Programı

Güncelleme:

TÜTEV, Mevlid Kandili dolayısıyla 24 Ocak Perşembe günü Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde program düzenleyecek.

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV), Mevlid Kandili dolayısıyla 24 Ocak Perşembe günü Kadir Has Spor ve Kongre Merkezinde program düzenleyecek.

Programla ilgili açıklamalarda bulunan Zekeriya Batur, "Vakıf olarak gönüllülerimizin profesyonel hayatlarında işlerine yarayan eğitim ve seminerler düzenlemenin yanında, kişisel kaliteyi ve motivasyonu artırıcı sosyal ve kültürel faaliyetlerde de aktif rol almaktayız. Bu yapımızla gönüllerimizin maddi ve manevi ihtiyaçlarının tek çatı altında giderilmesini hedeflemekteyiz." dedi.

Batur, "Vakfımız bu kapsamda Efendimizin (s.a.v.) dünyaya teşrifini kutlamak münasebetiyle 24 Ocakta Kadir Has Spor ve Kongre Merkezinde saat 19.00'da 'Mevlid Kandili Programı' tertip etmektedir. Vakıf Başkanımızın açılış konuşmalarının ardından Kuran tilaveti ile başlayacak olan program, Dr.Reşit Haylamaz Hocanın konferansı ile devam edecek. Yurt dışından gelen yabancı uyruklu öğrencilerin Türkçe okuyacakları Naat-i Şeriflerin ardından son bulacaktır." şeklinde konuştu.

Programa, vakıf gönüllülerinden temin edilebilecek elektronik kartla ücretsiz olarak katılınabilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title