Haberler

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'ndan Vali Büyük'e Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu (TMUHK) Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu (TMUHK) Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

26. MUHTARLAR İSTİŞARE TOPLANTISI ADANA'DA

Ziyarette konuşan TMUHK Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, yaklaşık 300 Muhtarın katılacağı 26. İstişare Toplantısı'na katılmak üzere Adana'ya geldiklerini söyledi.

2 ayda bir İstişare Toplantısı düzenlediklerini belirten TMUHK Genel Başkanı Akdeniz, 22 bin üyeye sahip bir konfederasyon olduklarını dile getirerek, yaptıkları faaliyetler hakkında Vali Mustafa Büyük'e bilgi verdi.

"MUHTARLAR EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZDIR"

Vali Büyük ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatandaşlarımıza hizmetlerin sunulması noktasında en büyük yardımcılarımız muhtarlarımızdır" dedi

MUHTARLARIN TALEPLERİ VATANDAŞLARIN TALEPLERİDİR

Vatandaşların devlete ulaşmasında ilk kapının Muhtarlar olduğunu dile getiren Vali Büyük, "Muhtarlarımız görev yaptıkları mahallelerde vatandaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin karşılanması konusunda devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görerek, kamu ve yerel yöneticiler ile görüşüp, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Bu sebeple Muhtarlarımızın talepleri kendi talepleri değil, vatandaşlarımızın talepleridir. Bir kez daha sizleri İlimizde görmekten duyduğum memnuniyetimi belirtiyor, şahsınızda kentimize gelen tüm muhtarlarımıza hoş geldiniz diyor, selam ve saygılarımı iletiyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Akdeniz Mustafa Büyük Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title