Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 163. Yıldönümü Bitlis'te Coşku ile Kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü Bitlis'te coşku ile kutlandı.

Tören, Cumhuriyet Alanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakılması ile başladı. Ardından Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Tatvan 6. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Tacettin Coşkun ve Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun polis, öğrenci ve halkın polis gününü kutladı. Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Türk polisinin dün olduğu gibi bugün de halkın can ve mal güvenliğini sağlamakta üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti. Coşkun, Bitlis halkına seslenerek, "Bize her zaman destek oldunuz. Biz sizden aldığımız desteklerle başarılı çalışmalar yaptık. Bundan sonra da bize olan sevgi ve desteğinizin artacağına olan inancım tamdır" dedi.

Hafta nedeniyle daha önce düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren ve başarılı polislere ödülleri verildi. Polis köpeği Şila'nın gösterilerinin ardından tören geçidiyle program sona erdi.

BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI HİZMETE AÇILDI Polis Haftası sebebe ile, Bitlis, Van ve Muş karayolunun birleştiği bölgede yapımına başlanan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü binasının açılışı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, "Polislerimiz 15 yıllık eski bir binada görev yapmaktaydı. Yeni yapılan binanın hizmetleri daha da artıracaktır. Yeni binada 8 oda, 5 araçlı kapalı garaj, yolda kalan sürücülerin barınması için 8 yataklı 1 oda ve gazino bulunuyor" dedi.

Kurban kesimi ve duaların ardından Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Tatvan 6. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Tacettin Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Belediye Başkanı Cevdet Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, kurdeleyi keserek binayı hizmete açtılar. Davetlilere verilen yemeğin ardından tören sona erdi.

(Yİ-MET-Y) 10.04.2008 14:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title