Haberler

Trakyap A.Ş. İlk İnşaatını Tamamladı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği'nin (TAGİD) üyeleri tarafından kurulan Trakyap A.Ş.ilk inşaatını bitirerek yeni proje arayışına girdi.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği'nin (TAGİD) üyeleri tarafından kurulan Trakyap A.Ş. ilk inşaatını bitirerek yeni proje arayışına girdi.

Derneğe üye 33 işadamının bir araya gelerek Mart 2011'de kurdukları Trakyap A.Ş inşaat faaliyetlerine başladı. 5 aylık hazırlık dönemi sonunda ilk faaliyet olarak Çorlu'da 10 dairelik bir bina inşaatı bitirildi. 85 metrekarelik daireler, 2 + 1 şeklinde satışa sunuldu.

Çorlu'da böyle ortaklaşa yapılan anlamlı bir çalışmaya imza atan TAGİD üyesi iş adamları örneği kendinden bir çalışmayı daha çaplı projelere taşıyacaklar.

TAGİD İnşaat Komitesi Başkanı ve Trakyap A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı olan Fikri İşbilir yaptığı açıklamada: "33 üye ile kurduğumuz Trakyap A.Ş. ilk inşaatını bitirdi. Bundan sonra yapılacak çalışmaları ve yol haritasını belirlemek niyetindeyiz. Biz bu oluşumu şahıslar adına değil toplum adına yapıyoruz. Yarın öbür gün buradaki yönetimdeki arkadaşlardan hiç birisi olmayacak ama bu hareket kartopu gibi büyüyerek devam edecek. Ortaklıkların bir sürü negatif örnekleri varken biz 33 insanı bir araya getirip ortaklıklara teşvik ediyoruz. Bunu kurumsal bazda düzenli, açık şeffaf bir yönetimle, güzel bir muhasebe ile yapmaya çalışıyoruz. Bu bir örnek olursa ileride daha büyük işlere vesile olacak" dedi.

Trakyap A. Ş Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özkan ise: "Bu ortaklıklar ufak ufak başlar. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Şimdi sermaye artırımına gitmeyi düşünüyoruz. Trakya'da Çorlu'da hatırı sayılır sayıda daire yapacağız. Konut arsası veya iş merkezi arsası arıyoruz. Arsa bulunur bulunmaz hemen örnek bir proje ile örnek gösterilecek bir çalışma yapacağız" dedi.

(SŞ - )

14.11.2012 09: 24: 04

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Trakya Bölgesi Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title