Haberler

Trabzon Valiliği'nde Sporda Yetenek Seçimi ve Yönlendirme Toplantısı

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Daha Önce Yayınladığı Genelge Uyarınca Bugün Valilik A Toplantı Salonu'nda Tüm Kuruluşların Katıldığı 'Sporda Yetenek Seçimi ve Yönlendirme Toplantısı' Yaptı.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, daha önce yayınladığı genelge uyarınca bugün Valilik A Toplantı Salonu’nda tüm kuruluşların katıldığı ‘Sporda Yetenek Seçimi ve Yönlendirme Toplantısı’ yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan, Marmara Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Ali Demir'in de konuşmacı olarak katıldığı toplantıda bir açıklama yapan Vali Nuri Okutan, projenin zihinlere daha iyi yerleşmesi için bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Başta Milli Eğitim camiası olmak üzere beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerin bu çalışmaya özen göstermesini isteyen Vali Okutan “Trabzon tarihi geçmişi itibari ile düşünce gücüyle, estetik gücüyle faaliyet göstermeli. Gerçek ufuk bu olmalı. Gerçek ufuğa yaklaşmada da spora yönlendirme yetenek seçimi çalışması araçlardan biri olmalı. Elinizi değil, vücudunuzu bu işin altına koymalısınız" dedi.

Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan ve Yrd. Doç. Dr. Ali Demir'de konuyla ilgili yapılacak çalışmaların akademik yönünü detaylarıyla anlattılar.

(BK-ÖS-MU-Y)

11.09.2007 19:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title