Haberler

Tayini Çıkan Jandarma Komutanına Veda Yemeği

Biga Kaymakamlığı, Erzincan'ın Üzümlü ilçesine tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Cengiz için Bigafood Tesisleri'nde veda yemeği düzenledi.

Biga Kaymakamlığı, Erzincan'ın Üzümlü ilçesine tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Cengiz için Bigafood Tesisleri'nde veda yemeği düzenledi.

Biga Kaymakamı Fatih Genel, yemekte yaptığı konuşmada, Yüzbaşı Cengiz ile 2 yıl çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.

"Gözüm hiç arkada değildi" diyen Genel, emniyet ve jandarmanın kendileri için çok kritik görevler olduğunu bildirdi.Genel, şunları kaydetti:

"Komutanımız her olayı yakından takip ederdi. 5 yıl ilçemizde başarı ile görevini sürdürdü. İlçe jandarma komutanlığında ilçenin tüm emniyet ve asayişini gösteren bir tablo var. Bu tabloyu hazırlayan Abdullah yüzbaşıyı bu projesinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarı diliyorum."

Yüzbaşı Cengiz de 2007 yılının eylül ayında göreve başladığını hatırlatarak, üstün hizmet anlayışı ile görev yaptığını ifade etti. Görev süresince adliye kuvvetlerinin desteğini alarak çalıştığını anlatan Cengiz, bu nedenle de onurlu ve gururlu olduğunu kaydetti.

Daha sonra, Cumhuriyet Savcısı Şeref Ata, Cengiz'e plaket verdi.

Yemeğe, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadri Boz, İlçe Emniyet Amiri Ercan Yavuz, savcı ve hakimler ile idare amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Muhabir : Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Yayıncı : Haluk Yüksel - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Cengiz Erzincan Üzümlü Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title