Haberler

Tavşanlı'da Yeni Emniyet Müdürü Saffet Özdemir

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 4 yıldır Tavşanlı'da görev yapan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Saffet Özdemir, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

1975 İstanbul doğumlu olan, evli ve 2 çocuk babası Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, Hatay ve Batman'dan sonra yaklaşık 4 yıldır Tavşanlı'da görev yaptığını anımsatarak, "İlçemizi çok yakından tanıyorum. Emniyet Müdürlüğü personelimiz özverili bir şekilde Tavşanlı'nın güvenliği için tüm fedakarlıkları yaparak görevini sürdürmektedir. Bundan sonra da halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışacağız" dedi.

Özdemir, kendisini bir Tavşanlılı gibi hissettiğini belirterek, "Güzel ilçemizin hotanlı suyunu içtik. Güveç ve tiridini de yedik. Artık kendimizi Tavşanlılı olarak ifade edebiliriz. Yeni görevimde de memleketimiz için özverili şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu arada önceki Emniyet Müdürü İlyas Murat Erdal ise Batman'a atandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü Saffet Özdemir Tavşanlı Batman Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title