Haberler

Tagid' Den Enis Sülün'e Ziyaret

Trakya Aktif Genç İş Adamlar Derneği ( TAGİD ) Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

Trakya Aktif Genç İş Adamlar Derneği ( TAGİD ) Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti. Ziyarette TAGİD yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat, TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özkan ve Fikri İşbilir, TAGİD İş Kadınları Komisyonu Üyeleri Gülçin Babaoğlu ve Gülbin Dubaz, TAGİD Üyesi İş Adamları, Yaşar Yılmaz, Emre Çağlar Özel ve Mehmet Kınık yer aldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni bir binaya ihtiyaçları oluğunu söyleyerek, "Bu nedenle yaptığımız çalışmalar doğrultusunda Ekim ayı sonlarına doğru yeni binamızın temel atma çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. Sanayi kapasitemizin şuan için %30'larda olduğunu düşünürsek ve ilerleyen zamanda bu rakamın %80'lere yükselebilecek olmasını göz önüne aldığımızda, bugün dahi Çorlu'muza yetersiz kalan binamızın yerine daha büyük ve daha modern bir Ticaret ve Sanayi Odası binasına yapılmasının gerektiğine karar verdik ve bu yöndeki çalışmalarımızı başlattık" dedi.

Başkan Sülün ise Ticaret ve Sanayi Odası Ormanı adı altında sahip olunan araziyi Çorlu Belediyesine devredip halka açık bir alan haline getirilmesini amaçladıklarını, bu süreçte Belediye Başkanı Ünal Baysan ile yapmış oldukları görüşmeler sonucunda Çorlu halkına güzel bir sosyal alan daha kazandırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

TAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Canbulat; Sanayi bölgelerinin ayrılmasıyla fabrika çevrelerindeki arazilerin hızla değer kazandığını ve bu alanların birçoğunun henüz bölgelerin ayrılma işlemi tamamlanmadan satıldığını belirtti. Canbulat ayrıca, "TAGİD olarak düzenlediğimiz TAGİD iş geliştirme fuarı sonrasında Çorlu'muzun büyük bir fuar alanına ihtiyacı olduğunu hep birlikte görmüş olduk. Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği olarak Sanayici ve İş adamlarımızla ülkemiz ve bölgemiz için her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz ve bu kapsamda TAGİD üyesi firmalar olarak Çorlu'muz için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Trakya Bölgesi Enis Sülün Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title