Haberler

Sp Çukurova İlçe Başkanlığı'na Gözütok Getirildi

Saadet Partisi (Sp), Adana'nın Yeni Kurulan Merkez İlçesi Çukurova'nın Kurucu İlçe Başkanlığına Mustafa Gözütok'u Getirdi.

Saadet Partisi (SP), Adana'nın yeni kurulan merkez ilçesi Çukurova'nın kurucu ilçe başkanlığına Mustafa Gözütok'u getirdi.

SP Genel Merkezi, son çıkarılan yasayla kurulan Çukurova ilçesinin kurucu ilçe başkanlığına, eski Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Gözütok'u atadı.

Gözütok, SP İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinin kurulmasıyla Adana'da merkez ilçe sayısının 5'e çıktığını hatırlatarak, "Son çıkarılan yasayla bin 143 belediye kapatıldı, 43 yeni ilçe oluşturuldu. Çukurova olarak adlandırılan ilçeye parti genel merkezimiz, ilçe teşkilatının kuruluşu için bizleri görevlendirmiştir. Bu kuruluşta yer almak bizler için sevinçtir, gururdur" dedi.

Kendilerine görev verildikten sonra parti bünyesinde ve teşkilat dışından kişilerle görüşerek bir çalışma yaptıklarını ve 40 kişilik çekirdek kadro oluşturduklarını belirten Gözütok, "Önümüzdeki hafta içerisinde İlçe Seçim Kurulu'na müracaat edeceğiz. Daha sonra kongremiz olacak. Bu konuda da birkaç arkadaşımızla görüştük. Çukurova teşkilatının başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Yeni kurulan Çukurova ilçesinin, Seyhan'dan ayrıldığı için çok fazla problemi olmayacağını ifade eden Gözütok, "Seçilmişler ve atanmışların görevi insanlara hayırlı hizmetler sunmak, problemleri çözmek, insanların refah seviyesini yükseltmektir. Çukurova Belediyesi'ni hangi parti kazanırsa kazansın alt yapı ve imar konusuna öncelik vermeli" dedi.

(MT-Y) 24.04.2008 12:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title