Haberler

Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Gümüşçay beldesinde, belediye ve Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Gümüşçay beldesinde, belediye ve Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Gümüşçay Belediyesi'nde çalışan memurların sosyal haklarının iyileştirilmesi için belediye ve Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Belediye binasında düzenlenen imza törenine Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Bem-Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Fikret Deniz, sendika temsilcisi Bülent Adalı ve belediye çalışanları katıldı. Yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen ile sosyal denge sözleşmesi imzalamak üzere bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Pastırmacı, "Çalışan personelin özlük haklarını iyileştirmek için kanun gereği belediye meclisimize konuyu sunduk. Belediye meclisimiz ilgili kararı oy birliği ile aldı. Biz de bugün gerekeni yapmak üzere buradayız. Hayırlı olsun" dedi.

Bem-Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Fikret Deniz, mutlu bir gün yaşadıklarını belirtti. Gümüşçay Belediyesi çalışanlarının bugüne kadar gösterdikleri performansın devamını getireceklerine inandıklarını kaydeden Deniz, Başkan Adnan Pastırmacı ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Pastırmacı Fikret Deniz Çanakkale Gümüşçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title