Haberler

Son dakika haberleri... Kobe Bryant'ın eşi, kaza fotoğrafları davasından 16 milyon dolar kazandı

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Los Angeles Lakers'in efsane basketbolcusu Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant, eşi ve kızının hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkazında çekilen fotoğraflar nedeniyle açtığı davada 16 milyon dolar tazminat kazandı.

Los Angeles Lakers'in efsane basketbolcusu Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant, eşi ve kızının hayatını kaybettiği helikopter kazasının enkazında çekilen fotoğraflar nedeniyle açtığı davada 16 milyon dolar tazminat kazandı.

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın ve kızının 2020 yılında hayatını kaybettiği helikopter kazada enkaz alanında çekilen fotoğraflar nedeniyle açılan davada karar çıktı. Dokuz jüri üyesi, kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve Los Angeles County polisi tarafından çekilen fotoğrafların sızdırılması nedeniyle mahremiyetin ihlal edildiğini ve duygusal zarara yol açtığını belirterek Los Angeles County yönetiminin 16 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti. Vanessa Bryant, duruşma sırasında gözyaşları içinde yaptığı konuşmada, polisin ve itfaiyecilerin kendi aralarında paylaştığı fotoğraflar olduğunu öğrenince üzüntüsünün arttığını ve panik atak geçirdiğini söyledi. Vanessa Bryant, "Fotoğrafların her gün sosyal medyaya düşme korkusuyla yaşıyorum. Kızlarımın sosyal medyada olmasından ve bunların ortaya çıkmasından korkarak yaşıyorum" dedi. Jürinin kararın ardından Vanessa Bryant, sosyal medya hesabından kocası ve kızıyla birlikte fotoğrafını paylaşarak, "Hepsi sizin için, sizi seviyorum. Kobe ve Gigi için adalet" notunu düştü.

Aynı kazada 45 yaşındaki eşi Sarah ve 13 yaşındaki kızı Payton'ı kaybeden Chris Chester ise 15 milyon dolar tazminat alacak.

NE OLMUŞTU

ABD'li ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant, bir basketbol maçına gittiği sırada içinde bulunduğu Sikorsky S76 tipi helikopterin Los Angeles'ın batısındaki Calabasas'ta dağlık alana düşmesi sonucu 13 yaşındaki kızı Gianna ve beraberindeki 7 kişi ile hayatını kaybetmişti.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Los Angeles Lakers Los Angeles Kobe Bryant Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title