Haberler

Sökeli Öğrencilerden Bilim Sergidi

Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi Öğrencileri Tarafından Hazırlanan Yıl Sonu Sergisinde, Okulda 2007-2008 Eğitim-öğretim Sezonu Boyunca Ortaya Çıkarılan Fen Bilimleri Dalındaki Deney, Araştırma ve Projeler Tanıtıldı.

Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergisinde, okulda 2007-2008 eğitim-öğretim sezonu boyunca ortaya çıkarılan fen bilimleri dalındaki deney, araştırma ve projeler tanıtıldı. Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi salonunda gerçekleşen serginin açılış törenine İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Bakır, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Okul Müdürleri, davetliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu; "eğitim sistemimizin ve dolayısıyla öğrencilerimizin bilime merakları ve heyecanlı bakışı bizleri memnun ediyor. Çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Ateşoğlu, sergide bulunan proje ve deneyler hakkında öğrencilerden bilgiler aldı.

(MB-İK) 05.06.2008 18:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title