Haberler

Söke Polisinden Kaymakam Demirezer'e Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşun 169. Yıldönümü nedeniyle Söke İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’i makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşun 169. Yıldönümü nedeniyle Söke İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan ve beraberindeki heyet İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer'i makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer'e çiçek takdim ederken, Kaymakam Demirezer Söke Polis Teşkilatı'nın günlerini kutladı. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; "Halkımızın kendisine olan güven ve desteğiyle, gücünü yasalardan alarak görevini çağdaş görev anlayışıyla daha da pekiştirerek sürdüren Emniyet Teşkilatımız, Devlet adına üstlendikleri bu önemli görevi büyük bir başarıyla yerine getirmektedirler. Emniyet Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyorum" dedi.

AYDIN DÜZALAN'A, KAYMAKAM DEMİREZER'DEN BAŞARI BELGESİ

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yerel seçimler döneminin sorunsuz geçmesi için gösterdiği gayret, İlçe Kaymakamlığından takdir gördü. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan nezdinde tüm Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, başarı belgesi verdi. Kaymakam Demirezer; "Seçim döneminde ilçe Emniyet Müdürlüğümüz büyük gayretle çalışmış, alınan tedbirler ve uygulamalarla bu sürecin sorunsuz geçmesini sağlamışlardır. İlçe Emniyet Teşkilatımızı da büvesiyle bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title