Haberler

Söke'de 21 Bin 901 Öğrenci Yarıyıl Tatiline Çıktı

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle Söke’de Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulunda yapılan törende öğrenciler karnelerini Kaymakam Mehmet Demirezer’in elinden aldı.

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle Söke'de Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulunda yapılan törende öğrenciler karnelerini Kaymakam Mehmet Demirezer'in elinden aldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle Söke'de 21 bin 901 öğrenci iki hafta sürecek tatile çıktı. Fahrettin Uyguntüzel İlköğretim Okulunda düzenlenen karne töreninde Kaymakam Mehmet Demirezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Şube Müdürü Yaşar Badur, Okul Müdürü Kutlay Erten bulundu.

Sembolik olarak gerçekleşen karne töreninde Kaymakam Demirezer öğrencilerle yakından ilgilendi, karnelerini dağıttı. İlçede eğitimin daha kaliteli hale gelmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; "Eğitim çıtasını daha yukarı taşımak üzere ilçemizde birçok okulun bakım ve onarımının yanıda, yeni eğitim kurumlarının inşa çalışmaları da başladı. 2014 yılının eğitim açısında daha ferah bir dönemin başlangıcı olacağı kanasındayım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title