Haberler

Şoförler Derneklerini Hizmete Açtı

Karabük Şoförleri Mesleki Araştırma Geliştirme Dayanışma Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin açılışı yapıldı.

Karabük Şoförleri Mesleki Araştırma Geliştirme Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin açılışı yapıldı.

Tüccarlar Kooperatifinde düzenlenen açılışa, dernek başkanı Abdullah Koca, dernek yöneticileri, şoförler ve CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir katıldı.

Derneğin açılışından konuşan Dernek Başkanı Abdullah Koca, " Derneğimizin kuruluş amacı şoför arkadaşlarla birlik, beraberlik, kardeşlik ortamı oluşturmak. Hastası olan çalışamaz durumda olan boşta gezen arkadaşlarımıza yardımcı olmak, çocuğunu okutamayan arkadaşlarımızın çocuklarını okutmak, imkanımız dahilinde biraz maddi ve manevi yardımda bulunmak, yeni şoför arkadaşlarımıza ağabeylik yapmak, bu meslek hakkında tecrübelerimizi paylaşmak, yetenekli ve ahlaklı şoför yetiştirmek, birinci vazifemizdir. Boşta gezen arkadaşlarımızı kahve köşelerinden kurtarmak, şoför arayan şirketlere buradan eğitimli, disiplinli şoförler temin etmek, şoförün kaybolan itibarını tekrar kazanmaktır" dedi.

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir ise, şoför esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, "Bu hükümet döneminde K1, K2, SRC'ler falan derken yoğun bir prosedüre uygulamalarından dolayı ne kadar zor bir durumda olduğunuzu biliyorum. Ben şunu beklerdim Karabük'teki STK'ların ve siyasi parti liderlerinin, parti büyüklerinin ve Karabük büyüklerini burada görmek isterdim. Onları göremememin en büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Ben şunu söyleyeyim ki CHP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak partim adına ve kendi adıma her zaman arkanızda olduğumu buradan sizlere söylemek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dernek binasının kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Koca Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title