Haberler

SODES Projesi İle 22 Kursiyeri İş Sahibi Oldu

Güncelleme:

DASEV, SODES desteğiyle gerçekleştirdiği 'Ben de iş istiyorum' projesi ile 51 kişi meslek, 22 kişi de iş sahibi oldu.

Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (DASEV) SODES desteğiyle gerçekleştirdiği 'Ben de iş istiyorum' projesi ile 51 kişi meslek, 22 kişi de iş sahibi oldu.

DASEV'in SODES desteğiyle gerçekleştirdiği 'Ben de iş istiyorum' proje sona erdi. Projenin kapanış töreninde konuşan Vali Yardımcısı Fikret Deniz, iş dünyasının yeterli sayıda teknik eleman bulamamaktan yakındığını belirterek, "DASEV'e teşekkür ediyoruz. Hem bu eksikliğin giderilmesine hem de işsizlik sorununa çözüm ürettiler. Diğer vakıf ve STK'lara örnek bir davranış sergilediler" dedi.

DASEV Başkanı Nazım Turgut ise, bölgenin ihtiyaç duyduğu doğalgaz tesisatçılığı ve kaynakçılığı alanında gerçekleştirilen eğitim programına 60 kişinin katıldığını, bunlardan 51'inin sertifika almaya hak kazandığını, 22'sinin de işe yerleştirildiğini belirterek, eğitime mekan desteği veren Yüreğir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kapanış törenine Vali Yardımcısı Deniz ve DASEV Başkanı Turgut'un yanı sıra

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, DASEV üyeleri ve kursiyerler katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazım Turgut Fikret Deniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title