Haberler

Siverek'ten Kısa Kısa

İlçede bazı park ve cadde isimleri değiştirilecek

Siverek'te bazı park ve cadde isimleri değiştirilecek.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak başkanlığında gerçekleştirilen belediye meclisinin kasım ayı toplantısında, geçici ve sözleşmeli personel konularındaki gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda, aralarında emekli öğretmenlerden Atiye Okay, Turan Korkmaz, Cumhuriyetin ilk dönemlerinde bölgede görev yapan Müftü Osman Efendi ile kentin kurtuluş mücadelesine katılan Bozan Ağa'nın isminin ilçede daha sonra belirlenecek park ve caddelere verilmesi kararlaştırıldı.

Siverek'te eğitim yatırımları

Siverek'te eski devlet hastanesi binası çok amaçlı liseye dönüştürülerek hizmet vermeye başladı.

Kaymakam Hamza Erkal, bir süre önce  yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla eski 100 yataklı devlet hastanesi okula dönüştürmek için çalışmalar yaptıklarını anımsattı.

Çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirten Erkal, "Sağlık Bakanlığı eski devlet hastanesini Milli Eğitim Bakanlığına  tahsis etti. Tahsis işleminden sonra  geçici  bir onarım yaparak  çok amaçlı liseye  dönüştürdük. Bu gün itibariyle eğitim ve öğretime açıldı. Şu anda okulumuzda  6 sınıfta 150 öğrenci bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Motosiklet devrildi: 1 yaralı

Siverek'te motosikletin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

M.E.Ç'nin kullandığı 63 ET 154 plakalı motosiklet, Çeltik köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Sürücü M.E.Ç, Siverek Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleninin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Otomobilde ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Siverek'te bir otomobilde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Polis ekipleri,  Siverek-Diyarbakır karayolunda yaptığı uygulamada A.K'nin kullandığı aracı durdurdu.Otomobilde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ile 12 mermi bulundu.

Sürücü A.K'yi gözaltına alındı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ali Murat Bucak Okay Turan Siverek Müftü Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title