Haberler

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nas Açıklaması

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, üniversitenin kapatılacağı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, üniversitenin kapatılacağı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Nas, yaptığı açıklamada, üniversitenin kapatılmasının söz konusu olmadığını vurguladı.

Bölgede bazı sıkıntılar yaşandığını belirten Nas, bunların en kısa sürede sona ermesini temenni etti. Bu sıkıntılara istinaden ortaya atılan iddiaya değinen Nas, şunları kaydetti:

"10 Aralık'ta yani daha 20 gün önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bölge üniversitelerinin rektörleri olarak bir araya geldik. Halen askıda olan ilanlarımız var. Hal böyle iken nasıl böyle haberler çıkıyor anlamış değilim. Şırnak Üniversitesi olarak, çok bereketli ve avantajlı bir coğrafyada bulunuyoruz. 3 ülke ile komşuyuz. Genç üniversitelerde eksik kadrolar olabilir ancak potansiyeli en fazla olan üniversitelerden biriyiz."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Nuri Nas Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title