Haberler

Silvan Belediyesspor-Ergani Gençlerbirliğispor: 2-0 Yendi

Diyarbakır 1. Amatör Play-Off Ligi'nde mücadele eden Silvan Belediyespor sahasında Ergani Gençlerbirliğispor'u 2-0 yendi.

Diyarbakır 1. Amatör Play-Off Ligi'nde mücadele eden Silvan Belediyespor sahasında Ergani Gençlerbirliğispor'u 2-0 yendi.

Silvan Belediyespor sahasında oynadığı Ergani Gençlerbirliğispor karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıya atak başlayan Silvan Belediyespor seyirci desteğini de arkasına alarak Ahmet'in ayağında bulduğu 2 gol ile galip gelmeyi bildi. Silvan Belediyespor'un atak oynadığı karşılaşmanın 50 dakikasında Ergani Gençlerbirliğispor'un oyuncusu çift sarı kart ile gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Silvan Belediyespor 65 ile 73. dakikada Ahmet'in ayağında bulduğu gollerle galip gelirken, Ergani Gençlerbirliğispor sahada yenik ayrıldı. Silvan Belediye Başkanı Fadıl Erdede'nin de izlediği karşılaşma sonrası sahaya inerek futbolcularını tebrik etti. Belediye Başkanı Erdede, "Çok güzel ve zevkli bir maç oldu. Futbolcularımız centilmenlik çerçevesinde ve saha içi davranışlarından dolayı hepsini kutluyorum. Bu takımın daha çok başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu maçın galibiyet primi olarak her futbolcuya motivasyon olsun diye 100 TL maç primi vereceğim" dedi.

Erdede, daha sonra rakip takımın futbolcularını ve teknik heyetine de başarılar dileyerek, her iki takım futbolcularına yemek ikram etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fadıl Erdede Diyarbakır Ergani Silvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title