Haberler

Sesob Başkanı Köksal'dan, Esnaf Odalarına Ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Marangozlar Esnaf Odası ile Demirciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Marangozlar Esnaf Odası ile Demirciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde genel kurulları yapılan odaların yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen SESOB Başkanı Beşir Köksal, başkan ve yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

Marangozlar ve Demirciler Odasının yeni yönetim kurullarını tebrik eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, esnaf teşkilatının sorun ve sıkıntılarını birlikte çözeceklerini söyledi. Üyelerin yerel ve yasal sorunları olduğunu bu konuda birlikte çalışacaklarını dile getiren Köksal, "Esnaf teşkilatı olarak büyük bir aileyiz. Aile içerisinde oluşabilecek sorun ve sıkıntıları da birlikte aşacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp hizmet edeceğiz. Seçimleri bitirdik artık tekrar hizmet zamanı yeniden başladı. Odalarımızın ve üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler yaparak sorunları dinliyoruz. Yasalar elverdiği müddetçe, birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışacağız ve müşteri memnuniyetine önem vereceğiz" dedi.

Köksal, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Harun Koç'a ve yönetimlerine görevlerinde başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşir Köksal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title