Haberler

Semih Çakır'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı İstanbul İl Başkanı Semih Çakır, Hollanda’ya sert tepki gösterdi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu'nun Başdanışmanı İstanbul İl Başkanı Semih Çakır, Hollanda'ya sert tepki gösterdi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı tavır alan Hollanda'ya sert tepki gösteren Çakır, "Bu olay çok da hafife alınacak bir olay değildir. Uluslararası hukukun ve anlaşmaların çiğnenmesi demektir. Bu sadece Türkiye'ye karşı değil, uluslararası hukukun ve insan haklarının ihlaliydi" ifadelerini kullandı.

Çakır, "Bu olaylar yaşanırken Belçika, Almanya gibi diğer ülkeler bu durumdan nemalanmak isteyip, devletimizi itibarsızlaştırmak istiyorlar. Devletimizi itibarsızlaştırmak takdir edilecek bir durum değildir. Oysaki Mustafa Kemal Atatürk'ün bu konudaki devletçilik ilkeleri, bir ulusun hakikatinin gerçeğini gözler önüne seriyor. Ülkemizde yaşayan her birey sağduyulu bir şekilde devletimizin yanında olduğunu göstermelidir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Semih Çakır İstanbul Hollanda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title