Haberler

Seferihisar'da Can Yücel Ormanı'na 170 Yeni Fidan Dikildi

Ünlü Şair Can Yücel'in vasiyeti üzerine Seferihisar Belediyesi ve yazar-şair Cezmi Ersöz ortaklığıyla hayata geçirilen Can Yücel Ormanı'na, Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği tarafından 170 fidan dikildi.
21 Ağustos 2013 tarihinde hayata...

Ünlü Şair Can Yücel'in vasiyeti üzerine Seferihisar Belediyesi ve yazar-şair Cezmi Ersöz ortaklığıyla hayata geçirilen Can Yücel Ormanı'na, Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği tarafından 170 fidan dikildi.

21 Ağustos 2013 tarihinde hayata geçirilen ve dikilen her fidana devrim şehitlerinin adının verildiği Can Yücel Ormanı'na 2 Kasım 2013 Cumartesi günü 170 yeni fidan eklendi. Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerinin katıldığı törenle dikilen fidanlarla birlikte ormandaki ağaç sayısı 400'e yaklaştı. Fidan dikiminden önce konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu fidanları yaşatmak, gelecek nesillere adını bırakmak ve onların rehberliğini gelecek kuşaklara taşımak adına çok değerli bir çaba olduğunu söyleyerek Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği'ne teşekkür etti.

Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği Başkanı Talat Özmen yaptığı konuşmada; "Bugün burada eşitlik, özgürlük ve sömürüsüz bir toplum yaratma mücadelesinde yer almış, şimdi fiziksel olarak aramızda olmayan dostlarımız adına fidan dikeceğiz. Fiziksel olarak aramızda olmasalar da onların ideallerini, hayallerini yüreklerimizde yaşatıyoruz. Dikeceğimiz fidanlarla da onları doğanın bir parçası haline getirerek yaşatmaya devam edeceğiz. Dernek olarak bize bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e teşekkür ediyoruz." dediler.

Konuşmaların ardından dernek üyeleri tarafından fidanların dikimi gerçekleştirildi. Ağaç sayısı 400'e ulaşan Can Yücel Ormanı'nda, Seferihisar Belediyesi ekipleri tarafından yapılan açıklamayla, önümüzdeki hafta ormanın etrafının çevrileceği ve fidanların isimliklerinin sabitleneceği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seferihisar Cezmi Ersöz Can Yücel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title