Haberler

Şarkışla'da Başarılı Güreşçiler, Kaymakam Gül'ü Ziyaret Etti

Şarkışla ilçesinde başarılı güreşçiler, Kaymakam Davut Gül'ü ziyaret etti.

Şarkışla ilçesinde başarılı güreşçiler, Kaymakam Davut Gül'ü ziyaret etti.

Gül, Şarkışla İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi Müdürü Ekrem Yurt ve okulun güreş takımında yer alan sporcuları makamında kabul etti.

Öğrencileri ve okul yöneticilerini başarılarından dolayı kutlayan Gül,

"Benim için skorun hiçbir önemi yok, önemli olan sizleri yetiştiren, sizlere tavsiyelerde bulunan hocalarınızın öğrettiklerini müsabakalarda yerine getirmiş olmanızdır" dedi.

Sporda taraflardan birinin galip geldiğini, diğerinin ise mağlup olduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

"Bu sporun bir cilvesidir. Benim açımdan skorun hiçbir önemi yoktur. Sizlerin medeni cesaret göstererek bu maçlara hazırlanmanız ve hocalarınızın sizlere vermiş olduğu eğitimi uygulamış olmanızı çok önemsiyorum. Sizleri tebrik ediyorum, ayrıca kupa almanızdan dolayı da kutluyorum."

Okul müdürü Ekrem Yurt ise öğrencileri Furkan Cingöz ve Cihat Yıldırım'ın elde ettiği dereceler hakkında bilgi verdi. Cingöz'ün, Sivas'ta düzenlenen müsabakalarda kilosunda ikinci, Rize'de yapılan müsabakalarda ise üçüncü olduğunu belirten Yurt, Yıldırım'ın ise Sivas'ta kilosunda ikinci olduğunu söyledi.

Cingöz'ün, Batum ve Rusya'da düzenlenecek olan müsabakalara katılacağını kaydeden Yurt, "Sporcularımızın katıldığı müsabakalarda iki kupa kazanmış olması bizleri mutlu etti. İnşallah sporcumuz katılacağı bu müsabakadan da dereceyle döner" dedi.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç ve okulun beden eğitimi öğretmeni Taner Demir de hazır bulundu.

Kaymakam Gül, güreş takımında yer alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Davut Gül Şarkışla Sivas Yerel Haberler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

Antalya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Antalya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ankara Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ankara Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Amasya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Amasya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Aksaray Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aksaray Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ağrı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ağrı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Afyonkarahisar Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Afyonkarahisar Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adıyaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adana Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adana Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Arefe Günü kurban kesilir mi? İspanya - Hırvatistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İspanya - Hırvatistan maçı ne oldu? İspanya - Hırvatistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya - Hırvatistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? #9917 Macaristan - İsviçre maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Macaristan - İsviçre maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? TRT 1 internetten neden izleyemiyorum, TRT 1 çöktü mü? #129300 Macaristan - İsviçre maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Macaristan - İsviçre maçı ne oldu? #9917 TRT 1 neden çekmiyor, TRT 1 sorun mu var?
Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title