Haberler

Sapanca'dan Esnafa Teşekkür Belgesi

Sapanca'dan jandarma tarafından esnafa teşekkür belgesi takdim edildi.

Sapanca'dan jandarma tarafından esnafa teşekkür belgesi takdim edildi.

Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Sapanca Kaymakamlığı ve Jandarma Komutanlığı, ilçede esnaflık yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Gökhan Azcan, yaptığı konuşmada,  zanaatkarların yanında yetiştirdikleri çıraklarına sadece işi değil aynı zamanda erdem, saygı ve insanlık da öğrettiğini söyledi.

Esnafın ilçe için çok önemli olduğunu ifade eden Azcan, "Bir yerde esnaf kaliteli ve huzur içerisinde işini yapıyorsa o ilçe sağlam oluyor. Esnafımız bir toplumdaki en iyi örnektir. Bir büyük olarak gerek yanlarında çalışanlara gerekse etraflarındaki çocuklarımıza, gençlerime kendi erdemlerini aktarmalıdır. Daha sağlıklı, saygılı bir toplum için esnafımıza büyük görevler düşüyor" diye konuştu.

Uzun süredir esnaflık yapanlara teşekkür belgesi takdim edilen etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Adnan Şimşiroğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dazkır, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Mali ve esnaf katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Azcan Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title