Haberler

Sanatçı Bülent Ersoy Hasankeyf Festivali'ne Davet Edilecek

Batman Belediyesi Gelenekselleştirdiği Batman Kültür-sanat Festivali'ne Sanatçı Bülent Ersoy'u Davet Edecek.

Batman Belediyesi gelenekselleştirdiği Batman Kültür-Sanat Festivali'ne sanatçı Bülent Ersoy'u davet edecek.

Sanatçı Bülent Ersoy'un, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen kara harekatıyla ilgili sözleri bölgede tartışma konusu olurken, Batman Belediyesi gelenekselleştirdiği Batman Kültür-Sanat Festivali'ne Bülent Ersoy'u davet etmeyi kararlaştırdı.

BÜLENT ERSOY'A FESTİVAL DAVETİ 5. Kültür-Sanat Festivali'ni Ekim ayının ilk haftasında yapacak olan Batman Belediyesi, festivale davet edilecek isimleri tespit etti. Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, kara harekatıyla ilgili özel bir televizyon kanalında mesajlar veren Bülent Ersoy'u, bu yılki festivale davet edeceklerini belirtti. Ünlü sanatçıları festivale davet ettiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, "Televizyondaki konuşmasının ardından Batmanlıların çoğu bizden Bülent Ersoy'un bu yılki festivale davet edilmesini istedi. Biz de bu görüşe sıcak baktık. Şimdiden Ersoy'un menajerlerine ulaşıp onu Ekim'in ilk haftasında Batman'da ağırlamak istiyoruz" dedi.

Öte yandan, Ersoy'u Batman'da coşkuyla karşılayacaklarını da ifade eden Kalkan, "Önceki festivallerimizde Civan Haco'yu 350 bin kişi izlemişti. Ersoy'u da bu rakamdan fazlası izleyecektir. Çünkü verdiği mesaj günlerce konuşulacaktır" diye konuştu.

(MŞY-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title