Haberler

Samsun: Metro'dan, Romenlere Buzdolabı ve Çamaşır Makinesi

Samsun Çarşamba İlçesi Göğceli Mahallesi'nde Oturan Romen Vatandaşlara, Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Söz Verdiği 32 Adet Buzdolabı ve 32 Adet Çamaşır Makineleri Törenle Teslim Edildi.

Samsun Çarşamba İlçesi Göğceli Mahallesi'nde oturan Romen vatandaşlara, Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün söz verdiği 32 adet buzdolabı ve 32 adet çamaşır makineleri törenle teslim edildi.

Galip Öztürk'ün, geçen aylarda Romen vatandaşlar için yapılan konutları ziyaretinde söz verdiği buzdolabı ve çamaşır makineleri, Metro Şirketi Samsun Bölge Müdürü Cavit Kaya ve Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Fatih Öztürk tarafından törenle ailelere teslim edildi.

Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye'de bir ilk olan ve Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile birlikte Belediye Başkanımızın büyük gayretleriyle yaptığımız konutlarımızın içinde oturacak vatandaşlarımıza hediye olarak buzdolabı ve çamaşır makinesi gönderen ve ilçemizin her işinde desteğini esirgemeyen işadamımız Galip Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar ise, "İşte devlet, belediye ve işadamlarının bir araya gelerek konutlarını yaptığımız bu güzel yerde yardımseverliğin unutulmadığını gösteren işadamımız Galip Öztürk ve yöneticilerine teşekkür ediyor, bundan sonrada desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Son olarak konuşan Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Fatih Öztürk de, "Yönetim Kurulu Başkanımız Galip Öztürk'ün verdiği sözü yerine getirerek vatandaşlarımıza bugün burada hediyelerini teslim ediyoruz. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde kullanmalarını diliyorum" şeklinde konuştu.

32 konut yapılarak teslim edilen Romen vatandaşlardan Perihan Çevik (45), "Bizlere destek veren Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve Metro Yönetim kurulu Başkanı Galip Öztürk'e teşekkür ediyoruz. İnsan olduğumuzu yeni anladık. Biz şimdi yeniden doğduk. Bu günleri gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dedi.

Törende, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk da hazır bulundu.

(EŞ-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title