Haberler

Samsun'daki Polise Saldırı

Samsun'un Ladik İlçesinde Geçen Hafta Yaşanan ve 2 Polisin Şehit Olduğu Olay Nedeniyle İl Genel Meclisi Üyeleri Ladik İlçesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Samsun'un Ladik ilçesinde geçen hafta yaşanan ve 2 polisin şehit olduğu olay nedeniyle İl Genel Meclisi üyeleri Ladik ilçesine taziye ziyaretinde bulundu.

Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt ve beraberindeki AK Parti Grup Başkanı Dilaver Atlı, CHP Grup Başkanı İsmet Şahin, MHP Grup Başkanı Muhammet Bektaş ve Ladik İl Genel Meclis üyelerinden Abdülkadir Kanal, Fazıl Sarı İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Emniyet Amiri Erol Turan, Belediye Başkanı Mehmet Karahan'ı makamlarında ziyaret ederek baş sağlığında bulundu.

Ziyaretler sırasında yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirten Başkan Karakurt, 'Yaşananların toplumumuzdaki barış ve kardeşlik duygularını zedelememesini umuyoruz. Bu elim hadiseyi lanetliyor, milletimizin beraberliği ve esenliği uğruna görev yaparken şahadete ulaşan polis memurlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, aziz milletimize ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün fedakâr ve kahraman mensuplarına sabır ve baş sağlığı diliyorum' dedi.

(İE-YU-NÖZ) - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
title