Haberler

Samsun'da Şehit Polisler Mezarları Başında Anıldı

Samsun’da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, görevi başında şehit olan polis memurları mezarları başında anıldı.

Samsun'da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, görevi başında şehit olan polis memurları mezarları başında anıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Samsun İl Emniyet Müdürlüğü bugün gerçekleştirdiği etkinlikte ilk olarak şehit ve gazi yakınlarına Yelken Kulüp'te yemek verdi. Düzenlenen yemeğe Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Tekin Balcı, Orman ve Su İşleri Samsun 11.Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Özbay, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, müdür yardımcıları, şube müdürleri, gazi ve şehit yakınlarının yanı sıra davetliler katıldı.

Yemeğin ardından Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, müdür yardımcıları, birim amirleri, emniyet mensupları ve şehit ailelerinin katıldığı Asri Mezarlık Şehitliği ziyaretinde şehit polisler için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. İlk olarak Asri Mezarlık'ta Emniyet Müdürü Yavuz, şehitlik anıtına çelenk koydu ve şeref defterini imzaladı.

Asri Mezarlık'taki şehitlik ziyaretinin ardından İlyasköy Mezarlığı ve Kıranköy Mezarlığı'ndaki şehit mezarları da ziyaret edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Yerel Haberler

title