Haberler

Şampiyonlar Belli Oldu

Güncelleme:

Diyarbakır'da liseler arası masa tenisi müsabakaları, oynanan final müsabakaları ile kızlar ve erkeklerde şampiyonlar belli oldu.

Diyarbakır'da okul sporları faaliyet programında yer alan Liseler arası gençler masa tenisi müsabakaları, genç erkekler ve kızlarda yapılan final maçları ile sona erdi.

Seyrantepe Spor Salonunda oynanan final maçları sonunda erkeklerde birinciliği İMKB Kayapınar İHL, ikinciliği Rekabet Kurumu AL, üçüncülüğü Rekabet Kurumu CFL, dördüncülüğü Vali Aydın Arslan FL kazandı. Kızlarda ise birinciliği İMKB Kayapınar İHL, ikinciliği Rekabet Kurumu CFL, üçüncülüğü Lice Anadolu Lisesi, dördüncü Selahattin Eyyübi Anadolu Lisesi ise oldu.

Turnuvanın gençler için faydalı geçtiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Şahabettin Aydın, masa tenisi sporunun Diyarbakır'da hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyerek, turnuvada şampiyon olarak Diyarbakır'ı ülke genelinde temsil edecek okullara başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Aydın Arslan Diyarbakır Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title