Haberler

Salihli Ticaret Borsası Seçimleri Yapıldı

Salihli Ticaret Borsası'nda 2 aday arasında geçen yarışta Yetiş Aksoy ve ekibi gülen taraf oldu.

Salihli Ticaret Borsası'nda 2 aday arasında geçen yarışta Yetiş Aksoy ve ekibi gülen taraf oldu.

Mevcut başkan Hüsnü Tuğrul'un aday olmadığı 181 üyeli Ticaret Borsası'nda seçimlere 165 üye katıldı. Adaylardan Yetiş Aksoy 106 oy alarak Ticaret Borsası'nın yeni başkanı olurken, rakibi Özkan Şener 58 oyda kaldı. 1 oy da geçersiz sayıldı.

Seçimlerin ardından konuşan Aksoy, tüm üyelere teşekkür ederek, "Sonuç olarak bu bir bayrak yarışıdır.

En başından buyana söylediğimiz gibi kalıcı olan kişiler değil, kurumlardır. Oldukça demokratik bir ortamda seçimi tamamlamış bulunuyoruz. Artık hizmet zamanı.

Devraldığımız bu bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için dün olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Seçimimiz, Salihli Ticaret Borsası'na hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yetiş Aksoy başkanlığındaki Salihli Ticaret Borası şu isimlerden oluştu: Yaşar Rüstem Samancı, İlter Yüksel, Mevlüt Özer, Hasan Hüseyin Leblebici, Adnan Devecier, Süleyman Özdemir, Emin Yüksel, Can Özkan, Mehmet Emin Deniz, Hamza Durmuş, Mehmet Ali Çakır, S.S. 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi ve Karakoç Gübre Yem Tic. ve San. Ltd. Şti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Can Özkan Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title