Haberler

Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde Kur'an Kursu Açıldı

Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde köy halkından gelen talep üzerine hayırseverlerinde desteği ile yaptırılan Kur'an Kursu, törenle açıldı.

Salihli'nin Çapaklı Köyü'nde köy halkından gelen talep üzerine hayırseverlerinde desteği ile yaptırılan Kur'an Kursu, törenle açıldı.

Törene Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın yanı sıra Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç, Kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Karaman Camii, Emekli İmam Hatibi Bilal Işık'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam etti.

Törende konuşan Çapaklı Köyü Muhtarı Mehmet Us, Kur'an Kursu'nun inşaatına destek verenlere teşekkür etti. Salihli İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç ise köy halkından gelen talep üzerine Kur'an Kursu açılması için girişimlerde bulunulduğunu, köy halkından Vesile Tokel'in arsa bağışı yapması üzerine Diyanet Vakfı Salihli Şubesi aracılığıyla Kur'an Kursu binasının yapıldığını kaydetti. Sadıç, Kur'an Kursu binasının inşaatında din görevlilerinin yanı sıra Makine Mühendisi Özer Türkmen ile hayırseverlerin de desteği olduğunu belirterek teşekkür etti.

Program Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Valisi Abdurrahman Savaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine ve Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın konuşmalarının ardından Kur'an Kursu'nun açılması ile sona erdi. Program bitişinde protokol üyelerine köy muhtarlığı tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Savaş Ak Parti Salihli Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title