Haberler

Saimbeyli'de kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmenler kabirleri başında anıldı

Güncelleme:

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde geçen yıl araçlarının üstüne kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmenler, ölüm yıldönümünde kabirleri başında anıldı. Öğretmenlerin yakınları ve meslektaşları, onları dualarla yad etti.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde geçen yıl araçlarının üstüne kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmenler, ölüm yıldönümünde kabirleri başında anıldı.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 6 Nisan 2023 tarihinde görev yaptıkları okuldan Feke ilçesine dönerken heyelan nedeniyle üzerine kaya devrilen otomobilde vefat eden öğretmenler Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbirin, Rahime Topak ve Pınar Kılıç bugün vefatlarının yıl dönümünde kabirleri başında anıldı. Öğretmen Pınar Kılıç'ın eşi Muhammed Ali Kılıç ve annesiyle birlikte kabir başındaydı.

Eşinin öğrencilere olan sevgisini ve hatırasını yaşatmak için akıl ve zeka oyunları sınıfı kurduklarını kaydeden Muhammed Ali Kılıç, "Sevdiklerimizi özlüyoruz. Bugün bizim için zor bir gün, acımız dün gibi. Bizi ayakta tutan onun öğrencileri. Onun yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek için kendimizi adadık. Bir kez daha başımız sağ olsun" dedi.

Gelinini çok özlediğini kaydeden Hacer Kılıç ise, "Kızımı dualarla anıyorum. Bizim için acının tarifi yok. Çok özlüyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun kızımın. Acımız büyük" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saimbeyli Adana Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title