Haberler

Rize'de vicdanları sızlatan görüntüler! Gözü dönen adam, zavallı köpeğe sopayla defalarca vurdu

Güncelleme:

Rize'de bir kişi, kahvehaneye sığınan köpeğe elindeki ahşap sopayla defalarca vurdu. Zavallı köpek, can havliyle kaçmaya çalışırken, şiddet anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Etraftaki insanların şiddet olayına tepki göstermemesi ise dikkat çekti.

Rize'de vicdanları sızlatan bir olay meydana geldi. Müftü Mahallesi'nde bugün yaşanan olayda bir kahvehanenin kaldırıma bitişik verandasına sığınan köpeğe A.Ç. adlı bir kişi elindeki sopa ile saldırdı.

ETRAFTAKİ İNSANLAR SESSİZ KALDI

A.Ç.'nin, kahvehaneye girerek köpeğe birçok kez vurmasına rağmen, köpek oradan kaçana kadar, etraftaki insanların şiddet olayına tepki göstermemesi dikkat çekti.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Hayvana uygulanan şiddet işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, A.Ç.'nin zavallı köpeğe sopayla defalarca vurduğu görüldü.

Kaynak: ANKA / Yerel

Güvenlik Kamerası Rize Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Mikail arman:

Yüce ALLAH seni dilediği gibi cezalandirsin psikopat rizeli. Gücünüz zavallı,savunmasız gariban hayvanlara yetiyor. Hükümetde bu konuda çok vaatlerde bulundu. Hapis dahil ağır cezalar getirecez dedi. Hepsi lafta kaldı .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title