Haberler

Pendik'te Hat Sanatı Paneli Düzenlendi

Pendik'te hat sanatı paneli düzenlendiİSTANBUL - Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen 13'üncü Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması kapsamında hat paneli düzenlendi.

Pendik'te hat sanatı paneli düzenlendi

İSTANBUL - Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen 13'üncü Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması kapsamında hat paneli düzenlendi.

Pendik Belediyesi, 13'üncü Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması etkinliği kapsamında programın ana teması olan hat sanatıyla ilgili panel düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde düzenlenen hat sanatı paneline Türkiye'nin ünlü hat sanatçıları Prof. Dr. Uğur Derman, Hasan Çelebi,Hüseyin Kutlu ile Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ile çok sayıda davetli ve sanatseverler katıldı. Panelin açılışında konuşan Başkan Şahin, 13'üncü Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması ve hat paneliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Dr. Kenan Şahin, "Pendik Belediyesi, Uluslararası Festivaller Birliği ile uluslararası düzeyde geleneksel sanatçıları bir araya geldiği önemli bir festivali icra etmeye başladık. 10 gün boyunca sahil meydanında festivalimiz devam edecek. Hat sanatını da bu yıl gündeme alalım diye düşündük. Bu konuda dün güzel bir serginin açılışını gerçekleştirdik. Birbirlerinden değerli hocalarımızın katılımıyla da önemli bir faaliyeti gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gün içinde hat sanatçıları hat sanatının inceliklerinin ele alındığı paneller gerçekleştirildi. Başkan Şahin, hat sanatçılarına hediye takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Kenan Şahin Türkiye Pendik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas Belediyesi hangi parti? Sivas Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title