Haberler

"Bizler AK Parti'nin Neferleriyiz"

Güncelleme:

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere hazırlandıklarını belirtti.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere hazırlandıklarını belirtti.

Başkan Torun, "Pazarlar Belediye Başkanlığı görevimi iki dönemdir partimizin ve halkımızın teveccühleri ile yapmak bana nasip oldu. Ak Partili olmamdan ve Pazarlar halkına hizmet etmekten gurur duyuyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimler için Ak Partiden yine aday adayı oldum. Pazarlar Belediye Başkanlığı için benimle beraber iki arkadaşım daha aday adayı oldu. Parti teşkilatımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere hazırlanıyoruz. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Pazarlar Belediye Başkanlığı için aday olacağımı ümit ediyorum. Eğer mensubu olmaktan gurur duyduğum partim tarafından aday gösterilmezsem adaymışım gibi aday olan arkadaşa desteğimi sonuna kadar vereceğim. Bizler Ak Partinin neferleriyiz, halkımızın hizmetkarlarıyız. Görev kime verilirse, bizlere onu desteklemek düşer" dedi.

Başkan Torun basın açıklamasını, "Partimiz beni aday göstermediği zaman o iradeye sonuna kadar saygı duyacağım ve aday olan kardeşime destekleyeceğime tüm samimi duygularımla söz veririm. Tüm AK kadrolara bu yakışır" diyerek sözlerini tamamladı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Torun Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title