Haberler

Osmanlı Parkı Işıklandırıldı

Tavşanlı Belediyesi Elektrik Servisi yeni yapılan parklar ile mevcut parklarda aydınlatma konusunda çalışma yürütüyor.

Tavşanlı Belediyesi Elektrik Servisi yeni yapılan parklar ile mevcut parklarda aydınlatma konusunda çalışma yürütüyor. Vatandaşların özellikle akşam saatlerinde Osmanlı Parkı'nın karanlık bölümlerinin aydınlatılmasını istemesi üzerine harekete geçen Tavşanlı Belediyesi ışıklandırma sistemini elden geçirdi. Daha önce monte dilen galvaniz direğe yüksek ışık gücüne sahip projektör monte edildi.

Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarının kış aylarında da devam edeceğini söyledi. Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan "Kış aylarında olmamıza rağmen parklarımızda ki çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yaptığımız parklarda çocuk oyun grupları monte edilirken elektrik servisi tarafından da aydınlatma çalışması yürütülüyor. Osmanlı Parkı konusunda vatandaşlarımızın bazı şikayetleri vardı. Karanlıkta kalan bölgeler söz konusuydu. Burada bir çalışma yaptık ve özellikle gece saatlerinde aydınlatılması üzerine düşük enerji ile yüksek ışık veren projektörler yerleştirdik. Bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Arslan Tavşanlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title