Haberler

Ortaokul Öğrencisinden Rektör Polat'a Anlamlı Hediye

Safranbolu İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf ve Karabük Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrencisi Zülâl Çakar, Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret ederek, ödüllü eserini hediye etti.

Safranbolu İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf ve Karabük Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğrencisi Zülal Çakar, Rektör Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret ederek, ödüllü eserini hediye etti.

Beraberinde KUYEM Müdürü Doç. Dr. Mücahit Coşkun, Müdür Yardımcısı Ali Pehlevan ve anne babası ile birlikte KBÜ Rektörü Polat'ı ziyaret eden Zülal Çakar, 2013 yılından itibaren katıldığı yarışmalarda 12 birincilik, birde ikincilik elde etme başarısı sağladı.

Çakar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış konu başlıklarında "Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup" sloganıyla 522 bin 190 rekor başvuru ile katılım sağlanan Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması'nda 11-14 yaş kategorisinde Karabük birincisi Türkiye 5'si oldu.

KUYEM Öğrencisi Zülal Çakar, Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması'na katıldığı eserini Rektör Prof. Dr. Refik Polat'a hediye etti.

Kendisi için çok anlamlı bir hediye olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Refik Polat, "Öncelikle öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Zülal çok başarılı bir gencimiz, bugüne kadar katıldığı birçok yarışmada elde ettiği başarılarda bunu görüyoruz. Düşünen, okuyan, yazan, dili de doğru ve etkili kullanan Zülal'in tarih şuuruna da sahip olduğunu görüyoruz. Ülkemiz gençliği adına onur ve gurur verici bir tablo. Samimi bir şekilde yazdığı mektupla ecdada karşı vefasını en iyi şekilde gösterdiğini düşünüyorum. Tabi ki böyle anlamlı bir eserini de bana hediye etmesi ve öğrencimiz olması beni çok gururlandırdı. Bahtı ve yolu açık olsun." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mücahit Coşkun Safranbolu Sarıkamış Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title