Haberler

Ortaca Meslek Yüksek Okulu Ünlü Aşçıları Ağırladı

Ortaca Meslek Yüksek Okulu ünlü aşçıları ağırladıMUĞLA - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksek Okulu, turizm haftası etkinlikleri kapsamında Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na bağlı İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyelerini ağırladı.

Ortaca Meslek Yüksek Okulu ünlü aşçıları ağırladı

MUĞLA - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksek Okulu, turizm haftası etkinlikleri kapsamında Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na bağlı İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyelerini ağırladı.

Ünlü aşçılar, turizm ve aşçılık bölümü öğrencilerine uygulamalı ders verdi. İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Mahmut Dolmacı, öğrencilere baklava yapımı ile ilgili bildiklerini aktardı.

Dolmacı'dan baklava yapımının sırlarını öğrenen, öğrencilere; Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, OMYO Müdürü Prof. Dr. Ramazan Güp, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Evren Ekmekçi, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur ve öğretim görevlileri eşlik etti.

Bildiklerini gençlere aktarmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Mahmut Dolmacı; "Burada bulunmamızın amacı bildiğimizi öğretmek. Bana bu yaştan sonra hiç kimse parayla yarım tepsi tatlı yaptıramaz. Ama sevgili öğrencilerimize feda olsun. Nefes aldığımız sürece, ben nefes aldığım sürece, bizim bildiklerimiz. Sizin bildikleriniz olacak. Bu okulda bizim verdiğimizi alan bir okul, onun içinde mutluyuz." diye konuştu.

Program, Yrd. Doç. Dr. Aytekin Fırat, Yrd. Doç. Dr. Ali Türker, Mahmut Dolmacı ve Murat Demirci'nin konuşmacı olarak katıldığı turizm konferansı ile devam etti.

Konferansta, alternatif turizmin önemine değinen Demirci; Köyceğiz, Ortaca, Dalaman Yürüyüş ve Bisiklet Yolları projesi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Turizm Haftası etkinliklerinin, İztuzu Plajı'nda yapılacak çevre temizliği ile devam edeceği bildirildi.

(CC-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Haftası Ortaca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title