Haberler

Operada Tango

Antalya Devlet Opera ve Balesi bir Türk eseri olan "TANGOPERA" müzikalinin Dünya Prömiyeri ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Provaları devam eden eserin bestesi Serdar Yalçın'a, librettosu ise Murat Göksu'ya ait.

Antalya Devlet Opera ve Balesi bir Türk eseri olan "TANGOPERA" müzikalinin Dünya Prömiyeri ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Provaları devam eden eserin bestesi Serdar Yalçın'a, librettosu ise Murat Göksu'ya ait. Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan eserin dünya prömiyeri 30 Kasım'da Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Müzikalde orkestra şefliğini İstanbul Devlet Opera ve Balesi orkestra şefi Serdar Yalçın ve Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestra şefi Hakan Kalkan üstlenirken dekor Çağda Çitkaya, kostüm Sevtaç Demirer imzasını taşıyor. Eserde koro şefi Mahir Seyrek, ışık tasarımı ise Mustafa Eski'ye ait.

Aşkın, neşenin, baştan çıkarmanın, tangonun ve zamansızların hikayesi Tangopera'da Sema Çavuşoğlu ve Heyecan Ceylan Yakan "Kadın", Atay Ergezen "Garson", Tükel Acar ve Taner Ölçen "Patron", Onur Alpaslan ve Ümit Burak Tekinay "Sarhoş", Esra Arslantürk ve Medine Tuganova "Kadın Müşteri" ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar "Altı Vokalist" rollerinde sahne alırken sanatçılara ANTDOB Koro, Bale ve Orkestra'sı eşlik edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haşim İşcan Murat Göksu Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title