Haberler

Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan'ın Amerika Temasları

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan, yürüttüğü proje çerçevesinde Amerika’da Ukrayna Milletvekili, Eski Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüştü.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan, yürüttüğü proje çerçevesinde Amerika'da Ukrayna Milletvekili, Eski Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüştü.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet Özkan, yürüttüğü proje çerçevesinde Amerika'nın New York şehrindeki Waldorf Astoria Oteli'nde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Amerika'da yaşayan iş adamlarına ve akademisyenlere yönelik gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Özkan, toplantının akabinde Başbakanla birlikte New York ziyaretine eşlik eden Ukrayna Milletvekili, Eski Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'yla görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Habername Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt ve ZAKAT Foundation of America kuruluşunun Doğu Yakası Temsilcisi Murat Köse'de hazır bulundu.

Rusya'nın Kırım'ı ilhakından önce uzun süre Kırım'da bulunarak araştırma yürüten Özkan, Kırım'da yaşanan son gelişmeleri ve Kırım Türklerinin içinde bulunduğu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Asırlar boyunca olduğu gibi Türk Milleti'nin bugün de Kırım Türklerinin yanında olduğunu ve her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade etti. Bu çerçevede Kırım Tatar Hareketi'nin en önemli lideri konumunda bulunan Kırımoğlu ile bir araya gelmenin bir şeref olduğunu dile getirerek yaşadığı mutluluğu dile getirdi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Ahmet Özkan Kütahya Tatar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title