Haberler

Öğrenciler Temiz Bir Çevre İçin Yarıştı

Osmangazi Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Albiyobir iş birliği ile düzenlediği ‘Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’ sona erdi.

Osmangazi Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Albiyobir iş birliği ile düzenlediği 'Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması' sona erdi.

Bitkisel atık yağların doğrudan alıcı ortama verilmesini önlemek ve gençlere kaynağında ayrı toplama bilinci aşılamak maksadıyla düzenlenen 'Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması'na Osmangazi sınırları içerisinde yer alan bütün okullar katıldı. Okullardan toplam 3 ton bitkisel atık yağ toplanırken, yarışmanın birincisi 905 litre bitkisel atık yağ toplayan Şahin Yılmaz İlkokulu oldu. 854 litre bitkisel atık yağ toplayan Mithatpaşa İlkokulu ikinci, 288 litre bitkisel atık yağ toplayan Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Yarışmada mansiyon ödüllerinin sahibi Sait Ete Ortaokulu ve Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi olurken, jüri özel ödülü ise İsmetiye Hasan Orhaneddin İlk ve Ortaokulu'na verildi.

Yarışmada dereceye giren okullar için Sukaypark'ta ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu, "Günümüzde maalesef insanoğlu şuursuzca çevreyi kirletiyor. Yaşanan bu hızlı kirlenmenin önüne geçmek ve doğayı yok olmaktan kurtarmak için herkes taşın altına elini koymalı. Osmangazi Belediyesi olarak atık yağların tabiata verdiği zararların önüne geçmek ve öğrencilere çevre bilinci kazandırmak için 'Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması' düzenledik. Yaklaşık bir yıldır devam eden yarışmada dereceye giren okullarımız belli oldu. Ben tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yarışmaya gösterdikleri ilgiden ve çevre konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu konuşmasının ardından yarışmada dereceye giren okullara ödüllerini takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Osmangazi Belediyesi İsmail Selimoğlu Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

title